Gratis beweeg-app

De gratis IPitup-app is ontwikkeld als virtuele coach en motivator. Iedereen die meer wil of moet bewegen kan er mee aan de slag, ongeacht zijn of haar beweegniveau. De app helpt je aan een sterker en beter uitgebalanceerd lichaam - cruciaal ter vermindering van letsels en ter verbetering van fysieke prestaties - door een combinatie van conditie-, kracht- en stabilisatieoefeningen


Via eenvoudige self-testing kan snel jouw individuele startniveau bepaald worden. De aangeboden oefeningen kunnen ingedeeld worden in vijf groepen: duwen, trekken, rompstabilititeit, éénbenige- en tweebenige oefeningen. Je voert ze uit op en rond een beweegbank. 

Je werkt aan je conditie door de oefeningen af te wisselen met joggen, (snel)wandelen of fietsen met behulp van de voorgestelde routes
De app is dynamisch en past zich automatisch aan op basis van jouw feedback tijdens het uitvoeren van je sessie. Na twaalf sessies volgt een nieuwe niveaubepaling. Eveneens inbegrepen: personaliseerbaar profiel met jouw statistieken.

De bank kan ook als mobiele versie (op gegalvaniseerde stalen platen) geleverd worden.
Zo’n mobiele beweegbank kan ingezet worden bij sportdagen, speelstraten of andere evenementen. 

De mobiele versie verschaft eveneens de mogelijkheid het rendement van een welbepaalde plaats uit te testen alvorens er een permanente beweegbank voor aan te kopen. De mobiele beweegbank kan daarna weer ingezet en uitgeprobeerd worden op een andere locatie. Op die manier wordt doelgericht gewerkt aan het creëren van een beweeglint doorheen de publieke ruimte.ga nu naar de beweeg-app!